La Ola Guesthouse – Hanstholm

La Ola Guesthouse i Hanstholm

La Ola Guesthouse – havbarsfiskeri og overnatning i Hanstholm

La Ola Guesthouse er placeret få minutters kørsel fra nogle af Danmarks bedste havbarspladser. Hanstholm Sydstrand, Hanstholm Nordstrand, Hamborg Strand og Vigsø Strand. Klitmøller er desuden kun 13 minutter væk og ligger sammen med Hamborg Strand, i top 5 over landets bedste fiskepladser til fangst af havbars.

Man kan i øvrigt gå fra overnatnningstedet ned til denne fiskeplads på under et kvarter: Hanstholm Havbars…

La Ola er også perfekt centralt beliggende i forhold til de bedste fiskepladser længere mod både syd og nord.

Kun en halv times kørsel fra denne mulighed for overnatning langs Vestkysten ligger Lild Strand. Har man en pontonbåd, flydering, kajak eller jolle, er fiskepladsen en af de mest givende havbarspladser til aftensfiskeri. Her skal man, ligesom man skal udfor Hamborg Strand, holde sig sig på ydersiden af skovene af strengetang. Langs ydersiden af tangen er der ofte enorme antal havbars. Ved Hamborg kan der dog være havbars fra morgen til aften.
Se denne video fra Lild Strand, hvor der fiskes fra oppustelig kajak: Lild Strand fiskevideo…

Er man villig til at køre længere, hvilket ofte ikke er nødvendigt for at fange fisk, kan man både besøge Bulbjerg mod nord og Agger mod Syd. Begge er fremragende havbarspladser langs Vestkysten. Man skal maksimalt køre en time fra La Ola Guesthouse, uanset hvilken fiskeplads man vælger af de to.

Torsk, makrel, hornfisk, havørreder og fladfisk kan også fanges i vandet udfor Hanstholm. I nyere tid har torskefiskeriet i Hanstholm Havn, vist sig at være utrolig godt i vinterhalvåret.

Skulle vestenvinden, nordenvinden eller den sydvendte vind være så kraftig, at havbarsfiskeriet ikke er muligt, så kan man nå minimum 5 gode fiskepladser til fangst af havørreder i Limfjorden. Det indenfor 30 minutters kørsel fra overnatningsstedet.

Overnatning

La Ola har 8 renoverede og rummelige soveværelser… Gode senge og ro om natten er en del af overnatningsoplevelsen her.
Man har også adgang til en lækker opholdstue, samt en stemningsfyldt, varm og luksuriøs lounge.

Bemærk: Stedets ejer importerer selv udsøgte vine og Gin fra Chile. Vælg selv fra vinhylden og køb en flaske eller en kasse med hjem.

Stedet er hvert år besøgt af eventyrlystne og naturglade mennesker fra hele verden – og med rette. Dette er en af de mest spektakulære guesthouses i Danmark.

La Ola Guesthouse – adresse og kontakt

La Ola Guesthouse
Molevej 15
7730 Hanstholm
Telefon: +45 40 15 25 78
Mail: si@laola.nu
Hjemmeside: Laola.nu