Svinkløv Camping

Overnatning ved Vestkysten på Svinkløv Camping

Svinkløv Camping – havbarsfiskeri, havørred- og makrelfiskeri

Svinkløv Camping er et must at besøge, når man tænker i havbarsfiskeri. Svinkløv Strand ligger i top 5 over de bedste strande til fangst af havbars i Danmark. Det er dog ikke havbars alene man kan fange derfra. Også havørreder, hornfisk og makrel lægger vejen forbi denne fiskeplads ved Vestkysten hvert år. Man kan også fange pighvar, slethvar, skrubbe, ising, rødspætte og tunge fra stranden.

Bulbjerg som også er en god havbars- og makrelplads, kan køres til indenfor en halv time. Derudover er Thorup Strand, som kun er 23 minutter væk, besøgt af nogle ganske få lystfiskere hvert år, som fisker efter pighajer fra land. Med stor succes. Den almindelige lysfisker besøger dog mest stranden med henblik på at fange fladfisk. Her kan være heldig at fange rødspætte, skrubbe, pighvar, ising, slethvar og tunge, ganske som man kan være det fra Svinkløv Strand.

Mulighederne for lystfiskeri nær campingpladsen er mange. Det tager f.eks. kun 25 minutter at køre til en af Limfjordens helt gode havørredpladser, Attrup Havn. Her kan man fiske både vest og øst for Havnen. Forårssæsonen og efterårssæsonen er bedst. Det vil sige marts, april, maj og september, oktober.

Gøttrup Put and Take ligger kun et kvarters kørsel fra Svinkløv Camping. Her kan familien hygge med ørredfiskeriet i rolige omgivelser. Evt. efter et par skønne, men måske blæsende dage ved Svinkløv Strand.

Man har en bred vifte af muligheder når man camperer på denne campingplads. Selv når en kraftig vestenvind gør det svært at fange havbars fra stranden, kan man komme ud med fiskestangen som campist her.

Svinkløv Camping – overnatning i hytter og glampingtelte

På Svinkløv Camping kan man leje hytter og glampingtelte.

Hytter fra 2-4 personer

Svinkløv Camping har i alt 10 hytter. De 10 hytter er alle bygget i træ. De er isoleret og opvarmes med el. Alle ruder er termoruder. Hytterne har overdækket terrasse med møbler.
Mere info og booking: Klik her…

Glamping

Velindrettede glampingtelte udlejes på campingpladsen. Vågn om til morgenens fuglekvidder og nyd dagens sidste stråler og solnedgangen i denne lille naturlige oase, hvor teltet er placeret.
Mere info og booking: Klik her…

Campingvogn, telt og autocamper

Hyggelige enheder er at finde overalt på pladsen. Duften af skov og lyden af havet, er en del af helhedsindtrykket på denne lækre campingplads.

Pladsen byder på en indbydende kombination af rå og uspoleret natur, samt et velplejet græsunderlag ved de forskellige enheder.

Se priser og læs mere her: Camping ved Svinkløv…

Svinkløv Camping – adresse og kontakt

Svinkløv Camping
Svinkløvvej 541
9690 Fjerritslev
Telefon: +45 50 20 25 30
Mail: info@svinkloevcamping.dk
Hjemmeside: Svinkloevcamping.dk