Svinkløv

Havbars fra Svinkløv

Svinkløv er en af de mest populære havbarspladser langs den jyske vestkyst. Ofte er det også med god grund. Aftenfiskeriet kan være noget af landetes bedste allerede fra juni måned og frem til og med september.

Også havørreder og makrel er at fange fra stranden her.

Man kan både fiske fra stranden og fra pontonbåd eller f.eks. flydering langs fiskepladsen. Under dage med overskyet vejr og regn kan fiskeriet være godt hele dagen.

Fiskeriet efter havbars ved Svinkløv

Har man ikke noget at sejle ud fra stranden i, er det vigtigt at kunne kaste minimum 60 meter ud. Kan man komme ud på 80 meter er det bedre. Nogle dage er havbarsene dog længere inde, men de dage de ikke er, kan lange kast ikke undværes.

Fisker man fra land er en 9-11 fods stang at foretrække. Gerne med kastevægt op til 30-50 gram. Medbring de tungere, smallere blink, for at kunne foretage de længere kast. Spolen skal gerne være fuld af line. Max. 0.17 mm. flet. Igen for længere kast.

Der fanges både nogle af landest største havbars fra denne fiskeplads, men også en del små.

God fornøjelse

/Jari

Parkering: Strandparkeringen…


Man kan overnatte lige ved fiskepladsen på Svinkløv Camping, som har åbent i hele havbarssæsosonen. Læs mere om campingpladsen her: Svinkløv Camping…